Terassilasitus

Kääntyvä terassilasitus

Kääntyvä terassilasitus on sivuuntaittuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Kääntyvä terassilasitus muuttaa terassisi lasiterassiksi!

Järjestelmän alakisko on erittäin matala, ja sillä voidaan tehdä jopa 2850mm korkeita CE-merkittyjä pystypuitteettomia terassilasituksia. Järjestelmä tarjoaa sinulle esteettömän maiseman takapihalta tai terassilta. Esteettömyyden lisäksi järjestelmä on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä tuote. Järjestelmän varsinainen paino kohdistuu yläprofiiliin, jonka takia lasitukset voidaan varustaa neljällä kuulalaakeroidulla pyörällä. Tarvittaessa ensimmäinen kääntyvä terassilasitus voi olla jopa 900mm leveä, ja siihen on saatavana lukittava ovikahva.

Lasituksen turvallisuus

Järjestelmän lasina käytetään aina 6mm, 8mm tai tarpeen vaatiessa 10mm:n karkaistua turvalasia. Lasin paksuuden määrittelyssä vaikuttaa oleellisesti lasituksen kokonaiskorkeus ja ympäristön olosuhteet. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi lasinsirpaleiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Ota yhteyttä